.

Om oss

Premea AB är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande hantverk och byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader, platsbyggda- och specialinredningar samt VVS-Tjänster.

Allt inom Bygg & VVS

Med snickarglädje och engagemang hjälper vi privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Hos oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig och nära dialog samt servicekänsla utvecklat verksamheten. Idag jobbar mestadels med återkommande kunder samt via rekommendation.

Badrumsrenovering

Premea utför kompletta badrumsrenoveringar på totalentreprenad, där vi sköter projektledning och samordning med hjälp av våra erfarna snickare, plattsättare och vvs-montörer, samt andra yrkesgrupper som rivning, måleri och el. 

Totalentreprenad med erforderliga Behörigheter

Premea AB har alla certifikat och behörighet som behövs för de entreprenader vi utför. Vi använder oss enbart av kvalitetsprodukter rakt igenom inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Våra medarbetare uppmuntras hela tiden till kompetensutveckling och ökat ansvar. Det gör att vi säkrar kvaliteten i alla led. Företaget innehar Säker Vatten och är auktoriserade rörmokare, samt har erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

.

.

Kontakta Oss

Vi hör av oss snarast

Läs vår integritetspolicy här

070-665 65 10

info@premea.se

Armfeltsgatan 27
115 34 Stockholm

.